El Canet Rock s’ajorna fins al 3 d’Octubre

Foto: canetrock.cat – MiriaMusicMedia

Si fins ara teníem dubtes sobre què passaria aquest estiu amb els concerts musicals, l’anunci de Txarango d’ajornar la gira de comiat fins a l’any vinent i ara la notícia de canviar la data del Canet Rock, ens treu de dubtes, aquest estiu no tindrem grans concerts a causa de la Covid-19.

L’organització del Canet Rock ha decidit ajornar la data de celebració de la setena edició moderna del Festival fins al 3 d’octubre, mantenint el mateix cartell. Les entrades que ja es van exhaurir el passat mes de febrer seran vàlides i si algú ho desitja, podrà demanar la devolució de l’import a tickets@canetrock.cat, abans de l’1 d’agost.

El Festival Canet Rock va començar l’any 1975, quan encara vivia el dictador i sense permís governamental, ja que durant tota la dictadura aquests tipus de concerts, estaven prohibits. La primera edició comptava amb les actuacions de Maria del Mar Bones, Pau Riba, Sisa, l’Elèctrica Dharma, l’Orquestra Plateria, entre altres. Si alguna cosa tenien en comú tots ells, era el ser crítics amb el règim franquista i el fet de cantar en català, com La Trinca que va col·laborar molt activament en la seva organització.

aquella primer edició la van seguir tres més, la del 76, 77 i 78 i no es va reprendre fins a l’any 2014 mantenint el mateix nom.

El cartell del Canet Rock 2020 serà exactament el mateix que estava previst pel 4 de juliol: Manel, Oques Grasses, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Itaca BandCiudad JaraMiki Nuñez, Roba Estesa, LildamiJazzWoman, Miquel del Roig i Cesc.

Tags: Canet Rock

Notícies semblants: