Aquest estiu La Vall d’Aran ofereix allotjament gratuït als menors de 12 anys

Montgarri

El Conselh Generau d’Aran el passat divendres va posar en marxa una campanya per atraure el turisme interior a la seva comarca, sota el nom “Aquest estiu, gaudeix de la Val d’Aran en família”, que consisteix a oferir allotjament gratuït als menors de 12 anys així com altres avantatges i descomptes per fer activitats.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar el turisme familiar de llargues estades per afavorir el consum i així reactivar l’economia del territori, després d’aquesta aturada obligatòria per causa del Coronavirus.

La campanya estarà vigent fins al 13 de setembre per iniciativa del Patronat de Turisme i empresaris de la Vall d’Aran.

La Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i l’Aran ja està en la fase 1 del pla de desescalada i el Departament de Salut demanarà passar a la fase 2 el pròxim 25 de maig, donada la bona evolució que té aquesta regió en la crisi de la pandèmia de la Covid-19.

Bossòst
Tags: Vall d'Aran

Notícies semblants: