Aquest estiu La Vall d’Aran ofereix allotjament gratuït als menors de 12 anys


0
Montgarri

El Conselh Generau d’Aran el passat divendres va posar en marxa una campanya per atraure el turisme interior a la seva comarca, sota el nom “Aquest estiu, gaudeix de la Val d’Aran en família”, que consisteix a oferir allotjament gratuït als menors de 12 anys així com altres avantatges i descomptes per fer activitats.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar el turisme familiar de llargues estades per afavorir el consum i així reactivar l’economia del territori, després d’aquesta aturada obligatòria per causa del Coronavirus.

La campanya estarà vigent fins al 13 de setembre per iniciativa del Patronat de Turisme i empresaris de la Vall d’Aran.

La Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i l’Aran ja està en la fase 1 del pla de desescalada i el Departament de Salut demanarà passar a la fase 2 el pròxim 25 de maig, donada la bona evolució que té aquesta regió en la crisi de la pandèmia de la Covid-19.

Bossòst

T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.