El vídeo del “Llangardaix de la Barceloneta” que s’ha fet viral a les xarxes.

Aquest dilluns passat el Passeig Marítim de la Barceloneta semblava un gimnàs ple de gent fent exercicis, a la gespa, a l’asfalt o fins i tot fent servir les parets com si fossin les espatlleres del gimnàs.

Els voltants de la platja de Sant Sebastià s’ha convertit en un gimnàs improvisat i el millor de tot, sense pagar quota, tots els matins i tardes s’omple de gent fent esport, passejant en bicicleta, patinet o simplement corrent.

Entre totes les imatges i vídeos que corren per les xarxes, hi ha un que s’ha fet viral i que la gent ha començat a nomenar-lo com el “Llangardaix de la Barceloneta”, en ell podem veure un xicot fent un exercici una mica estrany, sembla un llangardaix caminant.

El mateix Autor del vídeo, Raul Gallego, confirma que no és cap muntatge, que ho va gravar ell mateix a la platja de la Barceloneta.

Tags: Barceloneta, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: