#JoViatjoaCasa – Campanya per promocionar el turisme rural de Catalunya

Un grup d’empresaris de Turisme Rural del nostre país han posat en marxa una campanya per promocionar el turisme rural en el nostre territori. Com diuen en la seva pàgina web:

“La Covid-19 no ens traurà les abraçades, les passejades a la natura, les nedades a la piscina, el sol, la fresca del capvespre. Ni tampoc els viatges: Viatjarem a casa!”

Les cases rurals són un altre dels sectors que com els hotels, bars i restaurants s’han vist seriosament perjudicats per la crisi del Coronavirus i per tal de reflotar la nostra economia, salvaguardar els llocs de treball i potser a la llarga oblidar aquesta maleïda pandèmia hem de fer costat als nostres productors, consumint productes de proximitat i gaudint de les vacances, també de proximitat.

A través de la pàgina web turismerural.com els propietaris d’allotjaments rurals poden informar de les seves ofertes i els usuaris podem trobar la casa on volem passar un cap de setmana o les vacances, a prop de casa, sense necessitat de fer grans viatges, unes vacances tranquil·les, gaudint de totes les meravelles que té Catalunya i que potser aquests anys enrere, amb els grans viatges, hem deixat abandonades.

Potser tornarem a aquelles vacances de mitjans del segle passat, que els que ja tenim una edat enyorem, aquelles vacances en cases de pagès d’un poble petit de muntanya, amb aquella llet de vaca acabada de munyir, aquells esmorzars de forquilla per agafar forces per fer un passeig per la muntanya, envoltada de ramats d’ovelles, cabres i vaques.

Si sou propietaris d’una casa rural, us podeu afegir gratuïtament a la campanya i si voleu anar de vacances, aquí trobareu totes les ofertes: turismerural.com

Tags: Cases rurals

Notícies semblants: