Qatar Airways ofereix, vols gratis al personal sanitari

La companyia aèria Qatar Airways vol tenir un gest de solidaritat cap al personal sanitari d’arreu del món, oferint-los la possibilitat de viatjar gratuïtament en els seus vols. Un gest per agrair tot l’esforç que estan fent davant la pandèmia mundial que estem patint a causa de la Covid-19.

100.000 bitllets d’anada i tornada per tot el personal sanitari que ha estat lluitant contra el virus i vetllant per la nostra salut.

Per accedir a aquests vols, els professionals de la sanitat, s’hauran de registrar en la seva web, on podran reservar fins a dos bitllets d’anada i tornada en classe turista, per anar de vacances a qualsevol dels destins on opera la companyia, per poder gaudir d’un merescut descans.

Si algú tria el destí de Doha, capital de Qatar, a més podran gaudir d’un descompte del 35% en el Qatar Duty Free de l’aeroport d’Hamad.

Si sou professionals de la sanitat i voleu reservar el vol gratuït ho podeu fer a Qatar Airways.

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: