Se suspenen les obres de la Sagrada Família fins a final d’any per manca d’ingressos.

Les obres de la Sagrada Família es paralitzen com a mínim fins a finals d’any per la caiguda dels ingressos a causa de l’aturada per la Covid-19.

La principal font d’ingressos de la Sagrada Família prové de les visites al temple i com ja sabem fa dos mesos que estan aturades, per tant la junta del temple no veu viable reprendre les obres fins que es tornin a normalitzar les visites turístiques.

Encara que Barcelona vagi superant les fases de desescalada no es preveu que aquest estiu Barcelona tingui una afluència important de turistes estrangers, principals visitants del temple i en el cas que fos així, per mesures de seguretat sanitària, l’aforament es veurà limitat. 

Cada any visiten la Sagrada Família 4,5 milions de persones, sense les quals no es pot fer front a les despeses de les obres, que estava previst acabessin l’any 2026. Veurem si amb aquesta aturada es podrà complir la data.

La Junta Constructora ha fet un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) al 40% de la plantilla i s’ocupa de cobrir la part del sou que no està garantit pel subsidi.

Així serà la Sagrada Família un cop acabada:

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: