Barcelona talla el trànsit set espais durant els caps de setmana i festius.

Barcelona continua apostant per la mobilitat de vianants. A partir d’avui es tallaran set espais de la ciutat a la circulació de vehicles durant els caps de setmana i festius, per donar prioritat als vianants durant el pla de desescalada.

Vies tallades a la circulació des del dissabte a les 9 h fins al diumenge a les 21 h i festius amb el mateix horari.

  • Via Laietana: de la plaça d’Urquinaona a la plaça d’Antonio López
  • Carrers de Sants i de la Creu Coberta: de la plaça d’Espanya al carrer d’Arizala
  • Gran de Gràcia: dels Jardinets de Gràcia a la plaça de Lesseps
  • Passeig de Sant Joan i carrer de Pi i Margall: de l’Arc de Triomf a la ronda del Guinardó
  • Avinguda del Litoral: del carrer de la Selva de Mar al carrer de la Marina
  • Rambla de Fabra i Puig: del carrer del Segre al carrer del Tajo.

A les sis vies anteriors, el 23 de maig s’afegirà la muntanya de Montjuïc, que tancarà tots els accessos a la circulació de vehicles durant els caps de setmana i festius. Amb aquesta mesura, el consistori d’Ada Colau preveu guanyar les 376 hectàrees de la muntanya a la pràctica d’esport i a passejar.

Una altra mesura presa per aquest pla de desescalada ha estat tancar totes les àrees d’aparcament que hi ha a les platges de Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Nova Mar Bella i Llevant. Totes aquestes mesures s’aplicaran almenys fins a finals de juny.

Tags: Barcelona

Notícies semblants: