Ja estan a la venda les mascaretes oficials del Barça

Foto: Twitter @FCBarcelona_es

Des d’ahir ja es poden adquirir les mascaretes oficials del Barça, a la botiga del Passeig de Gràcia i a través de la botiga onlinela Barça Store del Camp Nou.

Les mascaretes estan confeccionades a Catalunya, en un taller de Mataró, són 100% de cotó ecològic i compleixen totes les garanties de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, per prevenir el contagi de la Covid-19.

Es venen al preu de 18 € per unitat, encara que el club està pensant a fer packs familiars a un preu més econòmic. És reutilitzable i es garanteix la seva seguretat fins a les 40 rentades, per tant no resulta tan cara, surt a 0,45 € per cada ús, que el fabricant recomana de 8 hores entre cada rentada.

De moment hi ha tres models disponibles, un amb la senyera, un altre amb els colors blaugrana i la tercera amb imatges dels jugadors i jugadores de futbol, tots tres models amb l’escut del club i en tres talles diferents, dues talles infantils i una per adults. Si tenen èxit preveuen treure tres o quatre models més.

Ara que la mascareta s’ha convertit en una peça indispensable per sortir de casa, per l’obligatorietat del seu ús, no està malament portar els colors del nostre club o del nostre país.

Podeu comprar les mascartes de Barça a la Botiga Online: Aquí

Tags: BARÇA, Mascaretes

Notícies semblants: