Golmés al Pla d’Urgell obrirà el primer autocinema de Catalunya

Des de l’inici de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia de Coronavirus, totes les sales de cinema de Catalunya estan tancades. Ara és el municipi de Golmés el que s’ha decidit per obrir un autocinema aquest dissabte vinent, amb capacitat per a 200 vehicles.

La iniciativa ha estat de l’ajuntament amb la col·laboració del restaurant Resquitx i del Circuit Urgellenc, així ho va presentar ahir l’alcalde, Jordi Calvís acompanyat dels directors del restaurant i del circuit.

La pel·lícula que es projectarà aquest dissabte és Joker, el famós pallasso que ens atemoreix. Amb una pantalla de deu metres i el so sintonitzat a través de la ràdio, la gent del Pla d’Urgell podran gaudir del primer autocinema que obrirà després de la pandèmia.

El recinte s’obrirà a les vuit de la nit perquè la gent que vulgui pugui menjar alguna cosa en les gastronetes (food trucks), que també disposaran de crispetes per veure la pel·lícula que començarà a les deu. Un cop acabada la sessió, hi haurà altres activitats, com concerts al jardí del restaurant Resquitx.

Les entrades costaran 5 € i el 20% de la recaptació es destinarà a ajudes per combatre la Covid-19 a la comarca. Ja podeu reservar la vostra entrada i les crispetes a www.resquitx.com/autocine.

A partir d’aquest dissabte, cada cap de setmana, divendres i dissabte es faran passes de pel·lícules actuals, clàssiques i infantils.

Tags: Autocinema, Golmés

Notícies semblants: