Pep Guardiola – “La solidaritat hem d’aconseguir que sigui una forma de vida”

“La solidaritat hem d’aconseguir que sigui una forma de vida”, amb aquestes paraules, Pep Guardiola tanca un vídeo que ha fet per recolzar una campanya solidària promoguda per Òmnium Cultural, amb la finalitat contribuir a erradicar la pobresa, l’exclusió social i les desigualtats.

El projecte anomenat “Lliures” impulsat per Coop 57, Òmnium Cultural i ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social) des de l’any 2016 per contribuir a revertir les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social, cobra més importància que mai en aquests moments. De mica en mica anirem superant la crisi sanitària derivada de la Covid-19, però ens queda molt camí per fer el mateix amb la crisi econòmica que accentua totes aquestes desigualtats.

Lliures recull aportacions econòmiques que es destinen a finançar projectes per erradicar les desigualtats de gènere, classe, ètnia, origen, diversitat funcional i tota mena d’exclusió de tipus econòmic, laboral, formativa, cultural, d’habitatge, etc.

A Catalunya fins ara, una de cada cinc persones vivia amb risc d’exclusió social, principalment migrants, dones i persones a l’atur, amb la pandèmia del Coronavirus aquestes xifres augmentaran considerablement. És per això que ara és més necessària que mai la nostra col·laboració i en Pep Guardiola ha volgut gravar aquest vídeo de suport al projecte “Lliures”, de pobresa, d’exclusió i de desigualtats.

Si voleu conèixer de més a prop el projecte “Lliures” i voleu col·laborar, ho podeu fer a Projecte Lliures.cat

Tags: Òmnium, Pep Guardiola

Notícies semblants: