ÚLTIMA HORA: Nissan tanca la planta de Barcelona, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca

El president de la Companyia Nissan Europa, Gianluca de Ficchy ja ha comunicat als sindicats, via telemàtica, la decisió de tancar la planta de Barcelona que afecta també a les de Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.

Amb aquest tancament 3.000 treballadors directament passen a engrossir les llistes de l’atur i s’estima que més de 20.000 treballadors indirectes poden seguir el mateix camí. En total quasi 24.000 llocs de treball perduts en aquests moments de crisi que estem patint.

A les deu està previst que facin publica la notícia i la comuniquin a les autoritats dels governs català i espanyol, però la notícia ja ha saltat als mitjans de comunicació a través dels sindicats.

Avui es decidirà com ha de funcionar la nova aliança Nissan-Renault a totes les plantes del món, però Barcelona ha quedat al marge. El mercat europeu passarà a Renault i lògicament la marca francesa vol prioritzar les fàbriques del seu país.

Tags: Nissan

Notícies semblants: