1000 Receptes d’Or – El llibre de receptes de Karlos Arguiñano en català

El carismàtic cuiner basc de Beasáin, Karlos Arguiñano, que gràcies a les seves aparicions en diferents televisions, s’ha convertit en un dels cuiners més populars del moment, ha publicat un nou llibre de receptes, “1000 receptes d’Or”, que per primer cop l’editorial Columna publica en català.

En una entrevista feta a RAC1Arguiñano comenta que ha volgut fer aquest recopilatori de les seves receptes, per celebrar els 50 anys que porta treballant a les cuines. Com tots els empresaris de restauració s’ha vist obligat a tancar el seu restaurant de Zarauz i ara que tant ell com altres companys tornaran a obrir, recomana que es comenci amb una cuina senzilla, a base de producte fresc i de proximitat.

En moltes ocasions hem sentit a parlar a Karlos Arguiñano de com li agrada anar a comprar als pagesos, més enllà de l’hort i animals que té ell a casa, sempre aposta per comprar al món de pagès.

El programa que fa diàriament a televisió el grava el dia abans, en ell cada dia fa una recepta diferent, ens explica algun acudit i ens deixa alguna pinzellada d’actualitat. Al llarg de tots aquests anys davant les càmeres, diu que no ha repetit mai cap recepta.

Podeu comprar el llibre 1000 Receptes d’Or a la Nostra Botiga de Productes Catalans.

Tags: Karlos Arguiñano

Notícies semblants: