En quina fase està la discoteca OPIUM de Barcelona?

La discoteca OPIUM de la Vila Olímpica de Barcelona, ha fet esclatar les xarxes socials aquest cap de setmana, amb la festa que van celebrar el dissabte a la nit.

Malgrat que s’havia sol·licitat permís per fer una festa a la terrassa i que el local va establir unes normes de seguretat per evitar el contagi del Coronavirus, en totes les imatges que la gent ha penjat a les xarxes socials, es pot veure que no s’han complert. 

Per assistir a la festa s’havia de fer la reserva de taula i totes estaven situades de forma que respectaven la distància de seguretat i amb un màxim de 10 persones per taula, però amb el pas de la nit, els grups es van anar barrejant, com si no estiguéssim travessant una pandèmia que només a Catalunya, ha causat més de 5.000 morts.

https://twitter.com/scadefog/status/1266871475140771846

Tags: Discoteca, Opium

Notícies semblants: