Grifols aposta per Catalunya i obrirà una nova planta a Lliça de Vall

La multinacional catalana del sector farmacèutic invertirà 130 milions d’euros en la construcció d’una nova planta a Lliça de Vall, en una zona propera al polígon Llevant de Parets del Vallès.

En ella volen impulsar el creixement de la divisió Bioscience“, dedicada a la producció de medicaments derivats del plasma. També tenen previst ampliar la investigació i logística de la divisió “Diagnostic”, dedicada a la medicina de transfusió.

En el citat polígon de Parets del Vallès és on Grifols concentra gran part de la seva producció i amb aquesta ampliació, veiem que continua amb el seu compromís d’invertir en el nostre territori i ampliar els llocs de treball al Vallès Oriental, que actualment ja supera els 3.500 treballadors.

La multinacional Grifols té els seus orígens en un petit laboratori d’anàlisis clínics fundat per Josep Antoni Grifols i Roig, l’any 1909 a ciutat de Barcelona. En aquests 110 anys han passat a ser la primera empresa d’Europa en el sector d’hemoderivats, la tercera del món i continua tenint la seva seu a la ciutat on va néixer, Barcelona.

Foto: Arxiu històric Grifols, SA

D’ençà que va començar el brot del Coronavirus, Grifols ha posat a disposició de les autoritats sanitàries i governs, tots els seus coneixements i experiència amb el plasma i continuen treballant per tal d’entre tots trobar una solució a la primera pandèmia del segle XXI.

De tots és coneguda la posició de Grifols en el procés viscut a Catalunya, agraïm que malgrat totes les pressions que segur han tingut per traslladar la seva seu fora del nostre país, es mantinguin a Barcelona i les mostres que sovint tenen per defensar els drets dels catalans.

Però des d’aquí volem fer una petita crítica i una petició.  Volem la nostra llengua en la web de Grifols, volem el català present a la seva pàgina web. 

Tags: Grifols

Notícies semblants: