Un centenar de persones desafien al Coronavirus i fan una trobada de “petons i abraçades” a Balaguer.

L’Associació Dolça Revolució amb Josep Pàmies al capdavant va fer una convocatòria a Balaguer per trobar-se i sense respectar cap mesura de seguretat per evitar el contagi de la Covid-19, fer-se petons i abraçades, a la que van acudir un centenar de persones.

Josep Pàmies que ja ha estat denunciat per la Generalitat i el Col·legi de Metges en diverses ocasions, per oferir teràpies alternatives contra malalties com el càncer o l’autisme, amb aquesta concentració el que pretenia és denunciar el que ell creu, que les autoritats sanitàries, governs i mitjans de comunicació ens menteixen sobre la pandèmia.

Si Trump volia evitar la Covid-19 amb lleixiu, Pàmies ho cura tot amb l’anomenat MMS (Miracle Mineral Solution), una mescla de clorit de sodi i àcid cítric, que ni cura el càncer, ni l’autisme ni tampoc el Coronavirus.

El MMS és un potent desinfectant com el lleixiu que podem fer servir per netejar superfícies com les taules de tallar aliments, els marbres de la cuina o per fregar el terra, però mai per ingerir ni ruixar-nos.

Dissabte passat Josep Pàmies i el centenar de persones que van acudir a la trobada, sense mascaretes ni guardar la distància de seguretat, es van ruixar amb el MMS convençuts que d’aquesta manera estarien protegits davant el Coronavirus.

Pàmies reconeix haver repartit gratis 500 litres de MMS entre els seus seguidors i fins i tot ofereix 20 voluntaris disposats a contagiar-se per demostrar que el seu remei és el que ens salvarà de la pandèmia.

El Col·legi de Metges de Lleida ha fet un comunicat al respecte.

https://twitter.com/CensuratNews/status/1267765280391999488

Tags: Coronavirus

Notícies semblants: