José Montilla treballarà en una empresa de l’IBEX 35 sense renunciar al despatx que paguem tots els catalans.

Ja fa dies que va saltar la notícia que l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Montilla s’incorporaria a Enagas com a conseller independent. El primer expresident de la Generalitat que utilitza les portes giratòries i ingressa en una empresa de l’IBEX 35.

Montilla va anunciar que renunciaria a la pensió a què tenen dret tots els expresidents de la Generalitat i que en el seu cas és de 92.000 euros anuals, però no al despatx que té a la Diagonal de Barcelona ni a les tres persones a càrrec seu, que en total ens costa a tots els catalans 400.000 € anuals, per ser més exactes 399.269,05 €.

José Montilla va ser president de la Generalitat del 2006 al 2010, amb anterioritat havia estat ministre d’indústria durant el mandat de Rodríguez Zapatero entre el 2004 i el 2006, ara s’incorpora com conseller d’Enagas amb un sou anual de 160.000 €.

Els únics expresidents que continuen cobrant la pensió vitalícia són Pasqual Maragall i Artur Mas, ja que Jordi Pujol va haver de renunciar quan es van destapar el tema dels diners a Andorra i Puigdemont va renunciar des que va deixar la presidència.

En aquest vídeo queda tot molt ben explicat. Legal, és legal, però ètic? Opineu vosaltres mateixos.

Tags: Enagas, Montilla

Notícies semblants: