Quim Masferrer torna a recórrer els pobles de Catalunya amb el seu espectacle itinerant “Moltes Gràcies”

Foto: Guerrilla Produccions

Aquest estiu Quim Masferrer torna a recórrer el pobles de Catalunya amb el seu espectacle itinerant “Moltes Gràcies”, ideat l’any passat arran del tancament dels teatres per causa de la pandèmia de la Covid-19 i malgrat que la situació es va normalitzant, encara ha de passar algun temps perquè recuperem els costums d’abans de la pandèmia. Aquest estiu segurament ho podrem fer, però amb un aforament reduït i molts de nosaltres encara tindrem por a entrar en una sala tancada.

És per això que en Quim Masferrer es vol adaptar a la situació en què vivim, amb un el seu espectacle anomenat “Moltes Gràcies”. Com diu en Quim a la seva web:

“Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres”.

“Si el públic no pot anar on hi ha l’escenari, que sigui l’escenari el que es mogui i vagi a buscar el públic”.

Demà a les set de la tarda a Sant Andreu de la Barca,  podreu gaudir de “Moltes Gràcies”, un espectacle de carrer, itinerant i que es podrà veure en directe a través en “streaming”.

En Quim recorrerà els carrers dels pobles de Catalunya dalt d’una unitat mòbil de 10 metres, amb un escenari on convidarà a pujar als veïns i veïnes perquè comparteixin amb nosaltres alguna de les seves històries, donant especial protagonisme a les seves experiències durant aquest temps de pandèmia i d’aquesta manera donar-los les gràcies públicament.

Amb aquest espectacle, en Quim el que vol és donar les gràcies a tota la gent de Catalunya, per tot el que hem fet durant el confinament, en especial als que han estat treballant en primera fila, però també als que ens hem quedat a casa, respectant el confinament.

Trobareu tota la informació a la web Guerrilla Produccions.

https://www.youtube.com/watch?v=SI2BZYNr-yc

Tags: Quim Masferrer

Notícies semblants: