Un gest de generositat del personal de l’Hospital del Mar – Portar un pacient a veure el mar.

El personal sanitari de l’Hospital del Mar ha traslladat per uns moments a un pacient de la Covid-19 al passeig Marítim per tal que pogués veure el mar. Segons declaracions que ha fet la seva dona aquest mateix matí a RAC1, l’Isidre ha estat dos mesos en l’UCI del centre a causa del Coronavirus i aquest cap de setmana passat va poder tornar a veure el mar.

No és el primer cop que l’Hospital del Mar, per la seva situació privilegiada d’estar davant del mar, utilitza aquest tipus de teràpia, les passejades amb pacients per la platja són habituals per estimular als pacients. Però les fotografies que l’han fet a l’Isidre amb aquell gran llit d’hospital, han fet la volta al món, fins i tot la BBC i The Guardian es fan ressò de la notícia.

Elena Soriano, la dona del pacient ha comentat aquest matí a RAC1 que l’Isidre de 60 anys és un pacient de risc, ja que és diabètic i tenia una mica de sobrepès, però després de moltes complicacions i dificultats, ha tirat endavant. Li quedarà una recuperació llarga, però està molt animat.

Ara que s’han acabat els aplaudiments que cada dia a les vuit de la nit fèiem per agrair la tasca del personal sanitari, no ens queda més que aplaudir per aquestes accions.

https://twitter.com/haninelghol/status/1268239017499398146

 

Tags: Coronavirus, Covid-19, Hospital del Mar

Notícies semblants: