La reacció d’una part dels sanitaris en saber que els atorguen el Premi Princesa d’Astúries


0
2 shares

El passat dimecres coneixíem la notícia que el Premi Princesa d’Astúries de la Concòrdia d’aquest any, s’atorga a tot el personal sanitari que ha estat en primera línia lluitant contra la Covid-19. En la pàgina oficial de la Fundació Princesa d’Astúries, diu literalment

Los sanitarios españoles en primera línea contra la Covid-19″.

No sabem exactament si els sanitaris que no tinguin la nacionalitat espanyola quedaran exclosos.

El premi Princesa d’Astúries, a més del diploma acreditatiu té una dotació econòmica de 50.000 a repartir entre tots els guardonats en el cas que el premi sigui compartit. No sabem quants sanitaris han estat en primera fila, però segur que la dotació no els arribarà ni per agafar l’autobús per anar a treballar.

L’etiqueta #NoVullPremisDeLladres, ha estat la reacció d’una part dels professionals sanitaris en saber la notícia de l’atorgament del premi i a través d’ella a les xarxes socials fan saber els motius pels quals rebutgen el Premi Princesa d’Astúries de la Concòrdia.

Amb les retallades que ha sofert la sanitat pública en els darrers anys, com s’han vist desprotegits de materials els sanitaris en els primers dies de la pandèmia, després de més de 75 morts entre ells precisament per haver estat en primera fila, els sous precaris que cobren molts d’ells, etc., no és d’estranyar aquesta reacció per alguna part dels sanitaris.

Algunes de les reaccions a les xarxes han estat aquestes:


T'agrada? Compartiex-ho!

0
2 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.