L’emotiu retrobament de nou ànecs amb la seva mare després d’un salvament dels Bombers de Barcelona.


0

Ahir al matí els Bombers de Barcelona van fer un salvament una mica especial, van acudir, alertats per un veí, a alliberar a nou ànecs petits que havien quedat atrapats en l’embonal del clavegueram d’un carrer de Nou Barris.

Després d’una bona estona de feina, van poder salvar a nou petits aneguets que ràpidament van marxar corrent darrere la seva mare que havia anat a buscar-los.

Els mateixos bombers van gravar les emotives imatges del rescat i la marxa darrera la mare. Els veïns de la zona que presenciaven el rescat no han dubtat a aplaudir als bombers quan van veure als nou ànecs en fila índia darrere la mare.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.