L’emotiu retrobament de nou ànecs amb la seva mare després d’un salvament dels Bombers de Barcelona.


Ahir al matí els Bombers de Barcelona van fer un salvament una mica especial, van acudir, alertats per un veí, a alliberar a nou ànecs petits que havien quedat atrapats en l’embonal del clavegueram d’un carrer de Nou Barris.

Després d’una bona estona de feina, van poder salvar a nou petits aneguets que ràpidament van marxar corrent darrere la seva mare que havia anat a buscar-los.

Els mateixos bombers van gravar les emotives imatges del rescat i la marxa darrera la mare. Els veïns de la zona que presenciaven el rescat no han dubtat a aplaudir als bombers quan van veure als nou ànecs en fila índia darrere la mare.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.