La Sagrada Família reobrirà les portes el 4 de juliol amb visites gratuïtes.

Les visites a la Sagrada Família es reprendran el pròxim dia 4 de juliol amb una campanya especial per determinats col·lectius, anomenada “Fase Homenatge” i que permetrà visitar el temple gratuïtament al personal sanitari dels principals hospitals de la ciutat, als agents dels diferents cossos policials que han vetllat per la seguretat, a les organitzacions de comerciants i empresaris que han mantingut els seus negocis oberts i a les entitats socials i ONG.

La “Fase Homenatge”, és una forma d’agrair a totes aquelles persones el fet d’haver estat en primera fila, vetllant per la salut i la seguretat dels ciutadans i es farà els dies 4, 5, 11 i 12 de juliol.

Més tard s’iniciarà una altra campanya, anomenada “Hora Barcelona” on podran visitar gratuïtament la Sagrada Família els ciutadans residents a la ciutat de Barcelona, amb un aforament reduït i sense la presència de turistes. Aquestes visites començaran el 18 i 19 de juliol, però es preveu que continuïn durant les tardes dels caps de setmana fins a final d’any, quan es valorarà l’acollida per part de la ciutadania i la viabilitat de mantenir-la.

Les visites es podran reservar a partir del 16 de juny a través de la web de la Sagrada Família.  L’acreditació de residència a Barcelona, es farà amb el DNI.

Les visites al turisme tant nacional com internacional, dependrà de com vagi evolucionant la ciutat davant les fases del desconfinament. En els cent trenta-vuit anys d’història del temple mai havia estat tants dies tancat, excepte durant la Guerra Civil.

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: