Mor Pepe Martín, el popular “Comte de Montecristo”

Aquest passat diumenge ens ha deixat una de les cares conegudes de la televisió de finals dels 60, el “Comte de Montecristo. L’actor que encarnava el paper del comte era el barceloní Pepe Martín, que va morir ahir als 87 anys a conseqüència d’una afecció cardíaca.

La passió de Pepe Martín era el teatre, però abans d’endinsar-se en el món de l’espectacle, va voler estudiar i ho va fer a París, llicenciant-se en Dret. Tres anys després va deixar el dret i va començar a treballar en el Teatre Nacional Popular francès, per més tard tornar al seu país on es va fer famós amb la popular sèrie d’Alejandro Dumas, el Comte de Montecristo, estrenada l’any 1969 en aquella televisió en blanc i negre que era TVE.

Sempre va ser recordat per aquest paper, però va intervenir en altres sèries com Larra o darrerament en algun episodi de “Cuéntame“. Va continuar treballant en el teatre fins que es va haver de retirar per una afecció cardíaca, que malauradament li ha causat la mort.

Des d’aquí volem donar el nostre més sincer condol a tota la família i amics de l’actor. Descansa en pau Pepe

Tags: El Comte de Montecristo

Notícies semblants: