ÚLTIMA HORA: Mor Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo.


No per esperada la notícia es fa menys trista, acabem de saber que ha mort Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo, a conseqüència del càncer que patia feia uns anys i que malauradament no ha pogut superar.

L’any 2015 li van diagnosticar un càncer de còlon que no tenia molt bones expectatives, ell mateix va declarar que tenia un gen nomenat BRAF que feia que les cèl·lules es repliquessin molt ràpid i els metges no li havien donat moltes esperances de vida, però malgrat això va continuar lluitant fins a l’últim moment. Avui ens ha deixat amb tan sols 53 anys.

Des de M’agrada Catalunya, volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Pau Donés. Descansa Pau, tu has marxat però sempre recordarem les teves cançons.

Fa poc més de dues setmanes encara el vam poder veure en un videoclip amb la cançóEso que  me das“. Recordem-lo amb aquesta darrera cançó.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
12
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.