Els Restauradors del Born et conviden a la primera consumició.

Després de més de dos mesos de tancament a causa de la pandèmia de la Covid-19, els Restauradors del Born tornen a treballar i han començat amb una campanya anomenada “Mengem-nos el Born”.

Des del passat 8 de juny i fins al 5 de juliol, més de 20 restaurants i botigues gourmet del Born, al barri de la Rivera de Barcelona, ens convidaran a la primera consumició. L’associació Barcelona Born Gourmet amb aquesta iniciativa vol animar a la gent a què torni al barri del Born, el barri que en els darrers anys s’ha convertit en un dels centres gastronòmics de la ciutat.

El cartell ha estat dissenyat per Javier Mariscal i Mikel Urmeneta, un cartell ple de colors i vida, que ens convida a tornar a gaudir d’un dels barris més bohemis de Barcelona.

Mentre Barcelona estigui en la fase 2 de desconfinament, l’aforament estarà limitat al 40% en l’interior dels locals i el 50% a les terrasses i en tots ells es respectaran les mesures d’higiene i seguretat establertes pel govern.

Si voleu més informació sobre els locals adherits a la campanya,  ho podeu fer a Barcelona Born Gourmet.

Tags: El Born

Notícies semblants: