Jorge Fernández Díaz: “El Papa em va dir que el diable vol destruir Espanya” – Escolteu-lo

L’exministre del PP, Jorge Fernández Díaz, que fa uns anys es vanagloriava d’haver destruït el sistema sanitari català, ens ha sorprès desvetllant una conversa que va tenir fa cinc anys amb el Papa Benet XVI, on el pontífex li va dir que el diable vol destruir Espanya.

Quan encara era ministre de l’interior, va anar a una audiència amb el Papa Benet XVI, acompanyat d’una delegació de la guàrdia civil, per celebrar el centenari del nomenament de la Verge del Pilar com a patrona del cos militar. Arran d’aquella visita, li va escriure per demanar una audiència personal a la qual va acudir amb la seva esposa.

En aquesta segona audiència, Fernández Díaz li comenta la preocupació que té pels moments que està passant Espanya, referint-se especialment a Catalunya i li demana que resi per Espanya, que ens fa molta falta.

Segons l’exministre, el Papa li va contestar que el diable vol destruir Espanya pels serveis que ha prestat a l’església al llarg dels anys i li fa un repàs per la història. Pel paper d’Espanya en l’evangelització d’Amèrica, durant la contrareforma o durant la persecució religiosa dels anys trenta de segle passat.

Per tot això el Papa li va dir que el diable sempre ataca als millors, per això ataca especialment a Espanya i la vol destruir.

Tranquils, no tinguem por, al final de la conversa Benet XVI li va dir que no ho aconseguirà si seguim quatre regles: humilitat, oració, patiment i resem a la Verge.

Tots coneixem les profundes creences religioses que té l’exministre, no és el primer cop que ens sorprèn, amb anterioritat ja havia comentat que té un àngel de la guarda que fins i tot l’ajuda a aparcar el cotxe o que es va trobar a Déu, precisament a Las Vegas, un lloc molt apropiat per la divinitat.

Si aquest era el nivell de conversa entre un ministre de l’interior d’un país europeu i el màxim responsable de l’església catòlica, només ens queda preguntar, en mans de qui estava la nostra seguretat amb aquest personatge al capdavant del ministeri de defensa?

Tags: Fernández Díaz

Notícies semblants: