La petició de Fernando Simón als que utilitzen la seva imatge en samarretes.

Ahir divendres en la compareixença que fa diàriament Fernando Simón, el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, per informar de les notícies sobre la pandèmia de la Covid-19, va dir que no li molesta que hagin fet samarretes amb la seva imatge, però els hi demana que donin una part dels beneficis a alguna ONG.

Foto: Botiga “La Tostadora”

Darrerament s’estan venent per les xarxes, samarretes, bosses de platja i fins i tot mascaretes amb diverses imatges de Fernando Simón, algunes caracteritzades com si fos Einstein i altres amb alguna de les frases cèlebres que ha pronunciat a les rodes de premsa durant aquests tres mesos de confinament, per exemple:

Qué parte de ponte a 2 metros no entiendes?” o “Perdón me he comido una almendra”.

En la roda de premsa celebrada el passat divendres, Simón va afirmar que no li molesta que utilitzin la seva imatge, al contrari que és un elogi que la gent es preocupi per ell i en molts casos amb molt d’afecte. També ha dit que ha rebut moltes cartes de gent mostrant-li afecte i acaba dient que li agradaria que un petit percentatge de la venda d’aquest marxandatge anés a parar a alguna ONG.

Una de les marques que va començar a comercialitzar samarretes, ja ha anunciat que el 100% dels beneficis de la venda anirà destinat a Metges de Món, una ONG on precisament Fernando Simón havia estat col·laborant.

Tags: Fernando Simón

Notícies semblants: