Apple instal·larà les seves oficines a l’edifici de l’asseguradora Catalana Occident

Casa Pons i Pascual

Apple l’empresa líder en el mercat de la telefonia mòbil ha llogat 6.000 m² de l’edifici que l’asseguradora Catalana Occident té al passeig de Gràcia, 2 tot just davant d’una de les entrades de El Corte Inglés.

Aquesta operació és el contracte de lloguer més important que s’ha signat a Barcelona des de l’inici de la crisi sanitària a causa de la Covid-19.

Apple instal·larà les seves oficines en els pròxims mesos, molt a prop de la seva “flagship store“, que està just a l’altre costat del passeig de Gràcia.

L’edifici construït per Enric Sagnier i Villavecchia, entre els anys 1890 i 1891, va ser la seu de la companyia d’assegurances Catalana Occident fins que fa 30 anys es va traslladar a Sant Cugat. L’asseguradora continua amb la propietat de l’edifici que va adquirir l’any 1922 i en el que darrerament ha fet una inversió de 35 milions d’euros en una remodelació completa.

Amb aquesta nova incorporació, la plaça Catalunya/Passeig de Gràcia s’està convertint en una de les zones més selectes per botigues i oficines de les grans multinacionals.

Tags: Apple, Barcelona

Notícies semblants: