Ja es poden comprar bitllets senzills de bus de Barcelona des del mòbil.

Transports Metropolitans de Barcelona ha habilitat un nou sistema per la compra del bitllet senzill d’autobús de Barcelona. A partir d’avui es podran comprar des del mòbil a través d’una aplicació de TMB.

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa per precaució davant la pandèmia de la Covid-19, d’aquesta manera s’evita tot contacte amb el conductor i l’intercanvi de diners en efectiu. Un cop comprem el bitllet, quan pugem a l’autobús s’haurà de validar amb un codi QR en el dispositiu ubicat a la part davantera del bus i a la zona de les portes de sortida.

Un altre avantatge d’aquest sistema és que el conductor no haurà de perdre temps en donar i cobrar el bitllet i per tant s’agilitzarà el temps de recorregut. El problema amb aquests sistemes tecnològics, continuarà sent el de la gent gran, que no dominen gaire les noves tecnologies.

Tags: Barcelona, Bus

Notícies semblants: