De l’autocinema a l’autofutbol – Artesa de Segre estrenarà el primer autofutbol de Catalunya.

Demà divendres Artesa de Segre estrenarà el primer autofutbol de Catalunya retransmetent el partit Sevilla-Barça.

La idea ha estat d’un veí de la població d’Artesa de Segre que segons publica “El Periódico”, va veure el primer partit postcoronavirus del Barça amb el Mallorca en un bar del poble i la nit abans havia estat en l’autocinema de Golmes. Unint les dues experiències va prendre la iniciativa de muntar un autofutbol al seu poble per veure els partits del seu equip.

Josep Maria Sabartés va plantejar la idea a l’Ajuntament d’Artesa de Segre què l’ha recolzat en tot el possible per fer-la realitat, cedint-li l’espai de l’aparcament de l’Institut els Planells, tanques, connexió de llum i contenidors d’escombraries ecològics.

Demà divendres a les 22 hores, els veïns d’Artesa de Segre i pobles del voltant, podran gaudir del Sevilla-Barça des del seu cotxe, en pantalla de cinema i sintonitzant el so a través de la ràdio. L’esplanada on s’ubicarà té capacitat per a 150 vehicles i s’instal·laran “foodtrucks“, per poder sopar o prendre una beguda.

El preu de les entrades serà de 10 € per adults i 5 € per menors, els nens i nenes de menys de cinc anys entraran gratis. Es posaran a la venda el mateix dia a partir de les vuit de la nit i amb cada entrada regalaran una bossa de crispetes.

La nit del 30 de juny a les 22.00 hores també està previst retransmetre el Barça-Atlètic de Madrid.

https://twitter.com/RadioArtesa/status/1273518414158598144

Tags: Autofutbol

Notícies semblants: