Unzúe anuncia que té ELA i deixa el futbol

Juan Carlos Unzúe el que va ser porter i segon entrenador del Barça ha anunciat avui que pateix ELA (Esclerosis Múltiple Amiotròfica) i que es veu obligat a deixar la seva activitat professional en el món del futbol.

Aquest matí ha convocat una roda de premsa a l’Auditori 1899 del Camp Nou per fer-ho públic amb aquestes paraules:

“Solo quería deciros que tengo ELA. En mi caso está afectando a mis extremidadesbrazosmanos y piernas de forma simétrica. A día de hoy es una enfermedad sin tratamiento ni cura excepto unas pastillas que a la mayoría de pacientes nos ayuda a ralentizar la progresión de la enfermedad“.

L’ELA és una malaltia muscular neurodegenerativa per la qual no hi ha cura i l’esperança de vida està entre els tres i cinc anys de mitjana des que és diagnosticada. En la compareixença, Unzúe ha assegurat que està fort mentalment per afrontar la malaltia i a partir d’ara es dedicarà a la família i a lluitar per aconseguir més mitjans per investigació per l’ELA.

En la roda de premsa estaven presents Luis Enrique, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Sergi Roberto, així com el president Bartomeu i part del cos tècnic del Barça.

Escoltem les seves paraules:

Tags: Unzúe

Notícies semblants: