BonArea i Bonpreu preveuen inversions milionàries i nous llocs de treball per aquest any.

Ara que estem immersos en la crisi econòmica a causa de la pandèmia del Coronavirus, sempre és una bona notícia veure que algú aposta per noves inversions que crearan llocs de treball.

Un dels sectors que s’ha pogut mantenir durant aquests mesos de confinament, és el de l’alimentació, els supermercats i el seu personal han estat en primera fila perquè no ens faltessin els productes de primera necessitat.

És veritat que la pandèmia ha fet pujar els preus dels productes alimentaris, però també s’ha de tenir en compte que els supermercats i botigues d’alimentació han vist disparades les seves despeses en higiene i mesures de seguretat, com instal·lar pantalles davant les caixes, per la seguretat del seu personal, netejar més a fons i més sovint les seves instal·lacions, etc.

Malgrat tot això, encara queden empreses que volen fer grans inversions al llarg d’aquest any, el que significarà crear nous llocs de treball que bona falta fan en aquests moments que l’atur no para de créixer.

Aquest és el cas de dues grans empreses catalanes d’aquest sector, BonArea i Bonpreu Esclat. Pel que fa a BonArea, que l’any passat va facturar 1.920 milions d’euros, té previst obrir abans de final d’any 24 noves botigues, instal·larà 24 Box Online (taquilles refrigerades per recollir els productes comprats a través d’internet) i ampliarà 20 de les botigues que té actualment.

L’empresa de Guissona també preveu obrir cinc noves benzineres i està construint un centre alimentari a Épila (Saragossa), que es preveu estigui plenament operatiu l’any 2029.

Bonpreu Esclat, aquest any ja ha obert una nova botiga a Rubí amb 62 nous llocs de treball, d’aquí a final d’any obrirà 13 nous centres entre benzineres i supermercats i farà reformes i ampliacions en algun altre dels seus centres.

Tags: BonÀrea, Bonpreu

Notícies semblants: