Retiren el Gel hidroalcohòlic de la presó de Brians 1 perquè les internes es feien “cubates” amb ell.

Segons informa la Cadena Ser Catalunya, la direcció de la presó de Brians 1 a Sant Esteve de Sesrovires, ha decidit retirar els gels desinfectants que tenien en el mòdul de dones, perquè van detectar que algunes de les internes el barrejaven amb Coca-Cola per fer-se un “cubata”.

Segons informa la Ser el cap de setmana passat, funcionaris de la presó van sorprendre diverses internes a la biblioteca del centre prenent el gel barrejat amb Coca-Cola.

El gel que estava instal·lat a la zona de telèfons i a l’entrada del mòdul, per evitar contagis de la Covid-19, ha estat retirat per evitar que el continuïn consumint, ja que pot provocar intoxicacions.

Durant la crisi per la pandèmia es van esgotar tots els gels que hi havia al mercat i algunes destil·leries es van oferir a proporcionar l’alcohol que fan servir per a la producció de vins i altres begudes per fer gel hidroalcohòlic.

Tags: Brians

Notícies semblants: