Es busca anell de compromís perdut a Barcelona. Es recompensarà $$$$.

Un sorprenent cartell enganxat als fanals que recorren la distància que hi ha entre la Rambla de Catalunya i el Liceu sorprèn la gent que el llegeix:

“Recompensa $$$$ Anillo perdido el sábado 30/5. No es caro pero tiene mucho valor sentimental. Herencia de mi abuela. Ruego su bondad en devolverlo o llamar con cualquier información; no se harán preguntas +34 697…..”

Segons publica el Periódico, el primer cap de setmana en què després de dos mesos els barcelonins podien sortir a sopar fora, una parella d’executius van anar al carrer Sant Pau a sopar amb uns amics. Un cop acabat el sopar en lloc de cridar un taxi, van decidir pujar caminant Rambla amunt fins a casa.

Per la fama de poca seguretat que té la Rambla a la nit, la noia va decidir treure’s l’anell de la mà i amagar-lo en el sostenidor, per si els atracaven, diu que de tant en tant anava comprovant que continuava allà.

Quan va arribar a casa, l’anell havia desaparegut. Van tornar a fer el recorregut per si el trobaven, però sense èxit. Després de 21 dies han decidit posar un cartell per si algú l’ha trobat i té el gest de generositat de retornar-lo a la seva propietària.

En el cartell diu que no té gaire valor econòmic, però sí sentimental, ja que està fet amb uns diamants de dues arracades centenàries que el seu avi li havia regalat a la seva àvia. 

https://twitter.com/entornoint/status/1274276312081821697

Tags: Barcelona

Notícies semblants: