ESPORTS

Iniesta agraeix que li posin pantalons a la seva escultura 

L’ajuntament d’Albacete volia retre homenatge a Andrés Iniesta amb una escultura del jugador de Fuentealbilla, que s’havia d’inaugurar en el dècim aniversari de la victòria de la selecció espanyola al mundial de futbol de Sudàfrica, el 10 de juliol d’aquest any, però a causa de la pandèmia de la Covid-19 han decidit ajornar-la fins a l’any vinent.

L’escultura ha estat finançada per la Fundació Soliss, que cada dos anys convoca el Premi Julio Pascual, premi a una escultura en homenatge a persones destacades d’Albacete i quin millor representant que l’exjugador blaugrana Andrés Iniesta.

El problema és que l’escultura estava despullada, cosa que es va comentar molt en les xarxes socials. Ara han decidit posar-li pantalons i el jugador ha volgut agrair el detall amb una publicació a Twitter.

Notícies semblants: