Una noia catalana recapta 200.000 en dos dies per poder operar-se als Estats Units

La Marta és una noia de 24 anys de Terrassa que fa dos anys viu a Seatle (EUA) amb la seva parella. El passat 11 de juny va patir un greu accident en què es va cremar la cara i els ulls, mentre manipulava sosa càustica quan estava preparant cosmètics i sabons naturals.

Ara es troba ingressada en un centre hospitalari de Seatleel Harborview Medical Center on ja ha estat intervinguda en quatre ocasions per intentar recuperar la visió dels ulls afectats. Com tots sabem la sanitat nord-americana és privada i la Marta no té cap assegurança mèdica. 

És per això que la seva família va decidir obrir una campanya de micro mecenatge a través de Gofundme, amb un objectiu, recaptar 75.000 euros per poder costejar les intervencions fetes i les que encara té per davant. En tan sols dos dies han recollit 200.000 €. Actualment ja tenen 219.720 €.

Segons informa la mare a Món Terrassa, la Marta es troba bé, s’està recuperant més de pressa del que s’esperava. Pel que fa al tema econòmic, quan li pregunten per què no van parar la campanya quan van arribar als 75.000 €, explica que encara que saben que el cost serà superior, volien ser cautelosos. No saben el preu que hauran de pagar per les intervencions, un possible trasplantament de còrnia, els tractaments i l’estada a l’hospital.

Quan a finals d’aquest mes els emetin la primera factura, podran tenir més informació sobre el cost total i sempre compartiran amb tothom les despeses fetes. En el cas que sobrin diners, pensaran en altres alternatives com fer una donació per poder tractar algun cas similar.

La mateixa Marta va publicar un vídeo a les xarxes que s’ha fet viral.

Tags: Campanya

Notícies semblants: