El primer autocinema de terror d’Europa obrirà aquest juliol a Lloret de Mar.

La pandèmia del Coronavirus ha fet que tornem a retrobar-nos amb un dels entreteniments molt popular fa uns quants anys, els autocinemes. Ara el primer autocinema d’Europa amb temàtica de terror obrirà les portes el pròxim 10 de juliol a Lloret de Mar, amb capacitat per a 300 vehicles.

Els creadors d’Horroland a través d’Horror Box i la productora teatral Focus Experience són els impulsors d’aquesta iniciativa que unirà una pel·lícula de terror amb actuacions en viu. Com ja estem acostumats els que hem visitat Horrorland, 30 actors es passejaran entre els cotxes, atemorint-nos mentre veiem la pel·lícula.

Auto Horror Experience estarà ubicat en el pàrquing del parc aquàtic WaterWorld de Lloret de Mar del 10 de juliol al 19 de juliol. Com ja hem dit tindrà capacitat per a 300 vehicles, una pantalla LED de 120 m² i un sistema d’il·luminació per crear efectes especials. El so s’escoltarà per Ràdio Lloret de Mar.

Water World Lloret de Mar

Pels que sou una mica porucs, no tingueu por, ens ofereixen dues modalitats d’entrades, una per veure només la pel·lícula on no ens molestaran els actors caracteritzats de personatges de terror, anomenada Safety Zone i l’altre on monstres, zombis, assassins, etc. interactuaran amb nosaltres, sacsejant el cotxe, impactant contra el vidre i fins i tot llençant aigua o sang (artificial), però tot controlat perquè no faci malbé el cotxe,

Les dues modalitats es distribuiran en diferents zones del pàrquing, aquesta última, la més immersiva és l’anomenada Splash zone i abans d’entrar haurem de donar el nostre consentiment perquè interactuïn amb nosaltres i el nostre cotxe. També hi haurà una tercera zona amb gandules, pels que vulguin gaudir de l’experiència però no tenen cotxe, la zona Moonbed en primera línia.

Es projectaran quatre pel·lícules: Train to BusanAnarchy, La noche de las bestiasFreddy contra Jason i Cabin in the woods i els divendres i dissabtes podrem agafar l’oferta de sessió doble, dues pel·lícules i sopar gratis.

Una experiència que ens garanteix en tot moment les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19 i gaudir d’una nit de terror. Si voleu més informació o reservar les entrades ho podeu fer a Horror Box.

Tags: Autocinema, Horror

Notícies semblants: