Amazon obrirà aquesta tardor una nova planta a Rubí

Ahir divendres, la multinacional nord-americana Amazon, líder mundial de les vendes en línia, va anunciar que a la pròxima tardor obrirà una nova planta logística a Rubí, per donar servei a la zona de Barcelona i el Vallès i que representarà la creació d’un centenar de llocs de treball fixos el primer any.

Segons informa la web de l’Ajuntament de Rubí, ocuparà 25.540 metres quadrats del polígon industrial de Can Roses, des d’on treballarà amb nou companyies de missatgeria per poder donar un servei ràpid i fiable als seus clients, que ocuparà a 300 conductors d’aquestes empreses.

Aquesta estació logística rebrà els paquets procedents del Prat, Martorelles i Castellbisbal, per després distribuir-los per l’àrea de Barcelona i municipis del Vallès.

Simulació de la nova estació logística d’Amazon a Rubí (font: Amazon)

És la vuitena inversió que fa Amazon a Catalunya en els darrers set anys. L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez ha volgut donar la benvinguda a aquesta nova inversió amb aquestes paraules:

“Donem la benvinguda a Amazon, com a nova empresa que s’instal·la a la nostra ciutat. Rubí és un municipi amb vocació industrial i un dels teixits econòmics més potents de Catalunya. És un motiu d’orgull que una empresa amb la magnitud d’Amazon hagi vist els nombrosos avantatges que suposa recalar a la nostra ciutat i desitgem que la seva presència representi un nou impuls econòmic per Rubí. Continuem treballant en els nostres parcs d’activitat econòmica amb la intenció de fer-los atractius i competitius per a les empreses que vulguin seguir l’exemple d’Amazon”.

Malgrat que hem d’apostar pel producte de proximitat per salvar l’economia del nostre país, sempre és una bona notícia que grans multinacionals apostin per invertir en el nostre territori, creant llocs de treball. Molts dels productes elaborats o fabricats a Catalunya estan disponibles a Amazon botiga M’agrada Catalunya, així que d’una manera indirecta també beneficia a l’empresa catalana.

Tags: Amazon

Notícies semblants: