L’afició de l’Espanyol emprenyada amb els seus jugadors i ho demostra amb unes pintades amenaçadores.

Aquest matí saltava la notícia que el Reial Club Deportiu Espanyol, havia decidit destituir al seu entrenador Abelardo Fernández, pels mals resultats obtinguts aquesta temporada. El mateix club ha emès un comunicat que ha publicat a través de Twitter.

Els ajudants del tècnic asturià, Tomás Hervías i Iñaki Tejada, també han estat destituïts i de moment es farà càrrec de la banqueta blanc-i-blava Francisco Rufete.

El poc rendiment de l’equip al llarg d’aquesta temporada ha fet que el club tingui un peu a segona divisió, després de 27 anys a primera i tan sols un miracle el podria salvar, ja que actualment està a vuit punts de la permanència.

Alguns aficionats del club han volgut manifestar el seu malestar amb els jugadors amb unes pintades amenaçadores que han aparegut aquest matí a l’estadi de Cornellà, que des d’aquí condemnem. Esperem que el miracle es faci possible i el Barça no sigui l’únic equip català militant a la categoria d’honor del futbol espanyol.

https://twitter.com/TendenciasAhora/status/1276851794002563076

Tags: Espanyol

Notícies semblants: