Les reaccions a les xarxes per la bandera LGTBI de la Guàrdia Civil

Ahir la Guàrdia Civil ens va sorprendre a tots publicant a les xarxes la seva clàssica bandera amb la corona i la creu formada per una destral i una espasa, però substituint la bandera espanyola pels colors de la bandera LGTBI.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials en veure la seva publicació amb l’etiqueta #NuevaFotodePerfil. La veritat és que no estem acostumats a aquesta modernització del cos militar de 176 anys d’existència, benvinguda sigui l’adaptació als nous temps.

La majoria de comentaris a les xarxes han estat en contra d’aquesta decisió com el de la portaveu de Vox al Congrés, Macarena Olona que diu: “La Guàrdia Civil sólo se cubre con la bandera de España“.

Ara que segons la sentència del Tribunal Suprem no es pot posar cap bandera que no sigui oficial en els edificis públics i que aquests dies s’ha fet retirar més d’una bandera LGTBI d’algun ajuntament com el de Cadis, que el de Madrid hagi decidit no penjar-la o un que ha estat més original, i ha penjat sis cortines o llençols de colors, és “legal” posar una bandera no oficial en el perfil oficial d’un organisme públic? Podria la Generalitat de Catalunya posar l’estelada en el seu perfil de Twitter, Facebook o Instagram, sense que la Fiscalia actués?

Tags: Guàrdia Civil

Notícies semblants: