Les respostes i insults a Gerard Piqué per un tuit fet en català


Després de l’empat del Barça al camp del Celta per 2 – 2 ahir a la nit, Gerard Piqué va fer un tuit animant a l’afició, recordant que encara no tot està perdut i que dimarts sortiran al camp a donar-ho tot, però es veu que el problema, no són els mals resultats, és que el tuit l’ha fet en la seva llengua, el català.

Moltes han estat les respostes que ha obtingut, algunes criticant al president Bartomeu, a Umtiti, o a ell mateix, però algunes altres simplement per haver escrit el tuit en la seva llengua materna i en algun cas força insultants.

Mirem alguna de les respostes que ha hagut de veure el central del Barça:


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
12
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.