Primer campionat d’Escape Room en línia amb la possibilitat de guanyar 15.000 €


Pels amants dels Escape Room, arriba el primer campionat en línia amb el tema Julio Verne. Un Escape Room que en part, es desenvoluparà des de casa i amb premis pels quatre finalistes.

El Secret de Verne consisteix a descobrir un secret que va amagar Julio Verne en els seus viatges i que podria salvar a la humanitat. La protagonista és una jove viatgera i l’últim dels quaderns personals de Verne que amaguen el misteri. Els jugadors hauran d’arribar al final del viatge de l’escriptor d’aventures, per salvar el nostre planeta. Cada jugador tindrà una habilitat única i la col·laboració entre tot l’equip serà imprescindible per guanyar.

El campionat està dividit en diverses fases, la primera començarà el 27 de setembre a les sis de la tarda. La Gran Final serà presencial i se celebrarà a Vigo. Els quatre finalistes tindran un premi en metàl·lic: 15.000 € al primer premi, 9.000 € al segon, 5.000 € al tercer i 1.500 € al quart premi. 

Podran participar equips d’entre 3 i 6 persones, majors de 14 anys, però com a mínim cada equip haurà de tenir un major d’edat. Els premis en metàl·lic queden reservats als majors de 18 anys. La inscripció s’ha de fer abans del 16 de juliol i el preu per equip de 3 a 6 persones és de 60 €.

Podeu tenir més detalls i fer la inscripció a El Secreto de Verne.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.