Vichy Catalan aposta per la sostenibilitat i ens porta l’aigua a casa amb envasos retornables

Foto: vichycatalan.com

Vichy Catalan va començar la seva marxa l’any 1811, quan el doctor Modest Fures Roca, nascut a Sant Pol de Mar, va observar els beneficis que tenien les aigües d’una deu que hi havia a Caldes de Malavella en el bestiar que pasturava per aquells indrets i bevia d’aquella aigua.

Un cop analitzades les aigües, va veure que eren molt riques en sals i carbonats, tenien moltes propietats mineromedicinals i va decidir comprar el brollador i les terres del voltant on l’any 1890 es crea la primera planta d’embotellament i es registra la marca Vichy Catalan.

Al llarg d’aquests més de 130 anys d’existència, s’ha anat consolidant com a líder en la venda d’aigües carbonatades, ampliant la seva gamma de productes i adquirint noves marques.

La primera etiqueta de Vichy Catalan – Any 1892

Ara la botiga en línia de la marca que distribueix tots els seus productes, aposta per la sostenibilitat i ens porta l’aigua a casa en envasos retornables. Els trobarem amb l’etiqueta distintiva amb una triple E: Economia, Ecologia i Excel·lència.

Quan fem la comanda ens demanaran una petita fiança per l’envàs que ens serà abonada quan els retornem, però no ens haurem de moure de casa, serà Vichy Catalan qui gestiona la seva recollida.

Iniciatives com aquestes cada dia es fan més necessàries per fer un món més sostenible. La sostenibilitat d’avui garantirà el futur del planeta. Deixem un millor planeta als nostres fills i néts.

A conseqüència de la Covid-19 Vichy Catalan fa una distribució dels seus productes de manera totalment segura, sense contacte amb el client. Nosaltres fem la comanda per la web i els repartidors prenen totes les mesures de seguretat a l’hora de fer el repartiment. Quan el repartidor ens avisi amb un SMS que ve de camí a casa, deixem a la porta la caixa d’envasos a retornar (si tenim) i ell simplement canvia una caixa per un altre, sense necessitat de tenir contacte.

A la botiga LaTiendaVichy.com trobarem tots els productes de la marca i les altres que han adquirit al llarg d’aquests anys, com són MondarizMontepinos, Font d’Or, Lambda, així com algun producte de marxandatge.

Tags: Vichy Catalan

Notícies semblants: