Nou atac al monument de Lluís Companys al seu poble natal El Tarrós – Veieu el vídeo

Un nou acte de vandalisme s’ha produït al monument a Lluís Companys del seu poble natal El Tarrós, municipi de Tornabous a Lleida. No és el primer cop que l’estàtua en record del president de la Generalitat afusellat durant la dictadura franquista, és objecte de algun atac o pintada, els anys 2014 i 2018 ja es van produir altres actes de vandalisme.

Els autors de l’atac d’ara ho van gravar en vídeo que han difós a través d’un perfil de Twitter amb el nom de Asociación Unión de Brigadas“, que es defineix com a :

Asociación que da cobertura jurídica a 2 brigadas de limpieza de propaganda golpista separatista. Brigada Tarrasa y brigada SuperNenas“.

En un dels vídeos es pot veure com un dels protagonistes orina en el monòlit, mentre no para d’insultar la figura del president. En un altre vídeo es veu com recobreixen el monòlit enganxant una bandera d’Espanya.

Els Mossos han obert investigació per tal de trobar als autors d’aquesta gamberrada. Ahir també es va denunciar que a l’Ajuntament de Tremp uns desconeguts van posar un vinil amb la bandera d’Espanya a la porta del consistori.

Tags: Lluís Companys, Monument

Notícies semblants: