Xavi Hernández es prepara per tornar al Barça

Després de la divisió que hem vist aquests darrers dies entre l’equip tècnic i la plantilla del Barça, ara ens trobem amb unes declaracions de Xavi Hernández, d’allò més oportunes.

En unes declaracions a una videoconferència organitzada per Jordi Évole per parlar del racisme en l’esport, especialment en els camps de futbol, Xavi Hernández va dir que tan ell com el seu staff s’estan preparant per tornar al Barça.

Xavi afirma que la il·lusió més gran que té ara és arribar a ser entrenador del Barça, tornar a seure a la banqueta del Camp nou, però s’han de donar les circumstàncies i el moment oportú, per això el seu equip s’està preparant fort.

En quant Jordi Évole li pregunta si formarà part, com a reclam, d’alguna de les candidatures a les pròximes eleccions del club blaugrana, contesta que ell és una persona transversal, és una persona de club i el que vol començar un projecte des de zero per triomfar, que triomfi el Barça, però que respecta molt a l’actual entrenador Quique Setién i al seu equip.

Quan el club blaugrana el va anar a buscar al gener, afirma que no es donaven les circumstàncies adequades per tornar a Barcelona, espera que ara li tornin a plantejar.

Podeu veure la videoconferència sencera a Futbol sense papers – Casa Nostra – Casa Vostra en la que participen Iñaki Williams, jugador de l’Atlètic de Bilbao, Mbaye Niang, un noi senegalès, exfutbolista, que actualment treballa de tècnic de manteniment i Xavi Hernández exjugador del Barça i actual entrenador de l’Al-Sadd de Qatar.

Tags: Xavi Hernandez

Notícies semblants: