Pep Guardiola torna a escalfar les xarxes socials

En la roda de premsa que va donar ahir Pep Guardiola després de la victòria per 4 – 0 davant el Liverpool, actual campió de la Premier League, va tornar a parlar de racisme i del llaç groc, cosa que ha tornat a encendre les xarxes socials, sobretot de l’extrema dreta i dels unionistes.

Quan un periodista li va preguntar pel llaç groc comparant-lo amb el moviment del Black Lives Matter, com per què no li permeten portar el llaç groc i en canvi sí que deixen que s’agenollin els jugadors per protestar contra el racisme, Pep Guardiola contesta que això és un tema que se li hauria de preguntar a la Premier League.

Després va donar el seu raonament, argumentant que totes les causes humanitàries han de ser defensades i el seu llaç groc és precisament per això, pels presos polítics que estan a la presó pel simple fet de demanar a la gent que voti.

A ell la Premier League no li permet portar el llaç groc durant el partit, però diu que sempre el porta i ara pel Black Lives Matter, tot per una societat millor, tot ésser humà ha d’intentar-ho. Fa uns dies Pep Guardiola ja havia fet unes declaracions sobre el racisme, en les que va dir que la gent blanca hauríem de demanar perdó per la manera que hem tractat a la gent negra en els darrers 400 anys.

Poc després de la roda de premsa les xarxes socials ja anaven plenes de comentaris, crítiques i insults sobre la persona d’en Pep Guardiola.

https://twitter.com/AntonioBM75/status/1278601245704499200

https://twitter.com/ZaizBuey/status/1278794475310063616

 

Tags: Pep Guardiola

Notícies semblants: