Un nou carril bici al carrer d’Aragó travessarà la ciutat de Barcelona.

La pròxima tardor els ciutadans de Barcelona podran travessar la ciutat des del Clot fins al Parc de Joan Miró a tocar de la plaça d’Espanya, amb bicicleta. 

Un nou carril bici al llarg del carrer Aragó, ens permetrà recórrer els quasi cinc quilòmetres de distància que travessen la ciutat. El consistori d’Ada Colau cada dia aposta més per la mobilitat sostenible i guanyar espais per vianants i bicicletes. Serà unidireccional i s’ubicarà al costat mar, suprimint un carril de circulació.

També es preveu obrir un altre carril bici al llarg del Passeig de la Zona Franca de 3,2 km, entre la plaça Cerdà i el carrer Motors. Seran dos carrils unidireccionals, un a cada costat del passeig d’1,6 km cada un.

Una altra novetat és l’actuació que es preveu fer a la cruïlla del carrer Rocafort amb Consell de Cent, on ja s’han ampliat les voreres, a partir de la setmana vinent es crearà un espai verd de 17 m², incloent-hi mobiliari urbà com bancs i altres elements de lleure per fomentar el joc. També permetrà que els vianants puguin creuar d’una manera més directa aquesta cruïlla.

Tags: Ajuntament Barcelona

Notícies semblants: