El musical “La Jaula de las locas” torna a casa aquesta tardor

Àngel Llàcer va anunciar ahir a RAC1 que “La Jaula de las locas” torna aquesta tardor al Tívoli, teatre on es va estrenar. Un dels musicals de més èxit en els darrers anys va haver de suspendre les representacions a Madrid i la gira prevista a causa del Coronavirus, ara vol tornar a la normalitat començant a Barcelona.

Àngel Llàcer i Manu Guix estaran al Tívoli a partir del mes d’octubre, el que no sabem encara és quin dia començaran i quan es posaran a la venda les entrades, el que sí que sabem és que amb cada entrada regalaran una mascareta de color rosa.

Llàcer també va comentar que no sap si podrà baixar a la platea a interactuar amb el públic com ens té acostumat, tot dependrà de com vagi evolucionant la Covid-19, però creu que si tots portem mascareta sí que podrà fer-ho.

A causa de la reducció de l’aforament, molts dels espectacles s’han encarit, però “La jaula de las locas“, mantindrà el mateix preu de fa dos anys. El protagonista i codirector de l’obra, diu a RAC1 que el que vol és fer feliç a la gent, després de tot el que hem hagut de passar a causa de la pandèmia.

Tags: Teatre

Notícies semblants: