Nike retira les samarretes del Barça de la pròxima temporada perquè destenyeixen

Segons informa el diari Sport, Nike ha decidit retirar les samarretes del Barça per la pròxima temporada, per un defecte de fabricació que produeix que destenyissin amb la transpiració i en rentar-les. Davant d’aquesta anomalia Nike ha decidit retirar-les abans que arribin al client.

El Barça tenia previst posar-les a la venda la pròxima setmana, aprofitant el derbi amb l’Espanyol i la temporada d’estiu que és quan els turistes que visiten Barcelona aprofiten per comprar-les, però Nike els ha demanat que les tornin.

Aquest defecte suposarà una important pèrdua tant per Nike com pel Barça, que no tindrà samarretes per vendre durant part de l’estiu, haurà d’esperar que es fabriquin les noves. És el primer cop que li passa una cosa així a la multinacional nord-americana, ja que tots els seus productes estan sotmesos a estrictes controls de qualitat abans de sortir al mercat.

Gràcies al tancament de les botigues durant el confinament, encara queda stock de les samarretes actuals a quadres, que es podran vendre aquest estiu, fins que arribin les noves.

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: