Nike retira les samarretes del Barça de la pròxima temporada perquè destenyeixen


0

Segons informa el diari Sport, Nike ha decidit retirar les samarretes del Barça per la pròxima temporada, per un defecte de fabricació que produeix que destenyissin amb la transpiració i en rentar-les. Davant d’aquesta anomalia Nike ha decidit retirar-les abans que arribin al client.

El Barça tenia previst posar-les a la venda la pròxima setmana, aprofitant el derbi amb l’Espanyol i la temporada d’estiu que és quan els turistes que visiten Barcelona aprofiten per comprar-les, però Nike els ha demanat que les tornin.

Aquest defecte suposarà una important pèrdua tant per Nike com pel Barça, que no tindrà samarretes per vendre durant part de l’estiu, haurà d’esperar que es fabriquin les noves. És el primer cop que li passa una cosa així a la multinacional nord-americana, ja que tots els seus productes estan sotmesos a estrictes controls de qualitat abans de sortir al mercat.

Gràcies al tancament de les botigues durant el confinament, encara queda stock de les samarretes actuals a quadres, que es podran vendre aquest estiu, fins que arribin les noves.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.