ÚLTIMA HORA: Decretat el confinament de la Comarca del Segrià

Aquest matí s’ha fet una reunió d’urgència del PROCICAT (Pla territorial de Protecció Civil de Catalunya) per tractar el tema del rebrot del Coronavirus a Lleida.

Ara mateix el president Torra en una compareixença urgent, acaba d’anunciar que avui a partir de les 12 del migdia, la comarca del Segrià queda confinada. Fins a les 16 hores d’avui els no residents a la comarca podran sortir i els que tinguin el domicili al Segrià podran entrar. A partir d’aquesta hora la circulació quedarà restringida per desenvolupar les activitats necessàries, activitats econòmiques o per motiu de treball.

El Conseller Buch anuncia que s’han mobilitzat 25 dispositius dels Mossos d’Esquadra amb uns 200 agents per fer els controls necessaris. Es permetrà la circulació per carreteres, autovia i autopista, sempre que sigui de pas o per activitats imprescindibles.

La Consellera Verges demana que els veïns i veïnes del Segrià es quedin a casa i surtin tan sols per causes imprescindibles, només així podrem aturar el brot de la Covid-19. Les Residencies de la Gent Gran no podran rebre visites, però s’han reforçat les mesures de comunicació perquè els residents puguin està en contacte amb els seus familiars. Els centres de dia romandran tancats.

I per acabar el mateix de sempre: distància, mascaretes i rentat de mans.

Tags: Coronavirus

Notícies semblants: