Messi paralitza la seva renovació amb el Barça. Penseu que marxarà?

Segons ha informat la Cadena Ser, Leo Messi ha paralitzat les negociacions, que anaven per bon camí, per la renovació del seu contracte que expira el 30 de juny de l’any 2021. Leo Messi vol marxar l’any vinent?

Sembla que els quatre punts d’avantatge més el golaverage que ens porta el Reial Madrid, estan passant factura no tan sols a la directiva i el cos tècnic del Barça, sinó també al vestidor. Avui el club blaugrana té potser l’última oportunitat de demostrar que encara estem vius a la lliga, guanyant al Vila-real, l’equip més en forma després de l’aturada pel Coronavirus, sabent el resultat que ha fet el Madrid que juga a les 14 hores amb l’Atlètic de Bilbao.

Una de les poques cartes que té Bartomeu per afrontar les eleccions de l’any vinent, seria la renovació de Messi, si finalment l’argentí decideix no renovar, segur que li passarà factura al president.

Segons afirma el club, no saben res d’aquesta notícia i el jugador tampoc ho ha confirmat. Messi té la idea de jugar als Estats Units, però amb 33 anys, encara li queda temps per jugar amb equips d’elit, almenys per arribar en forma al pròxim mundial de Qatar l’any 2022.

Segons la Cadena Ser, Messi no vol ser un problema pel club i està cansat de filtracions interessades que surten el mateix club i que el fan responsable del mal ambient que hi ha entre jugadors, equip tècnic i direcció, quan ell no ha tingut res a veure.

Un altre dels motius que lliguen al millor jugador del món al Barça, és l’arrelament que té amb la Ciutat Comtal, família, negocis i l’estima de la gent. Esperem que passi aquesta mala ratxa, no oblidem que encara tenim la Champions a la vista i que tot això faci que Leo Messi es retiri al club que el va descobrir, formar, cuidar i acaronar des dels 13 anys.

Tags: Messi

Notícies semblants: